pá 26. 7. 2013 12:00
Místo konání dražby: elektronická dražba ,
ID 130726110/2013-N
Dražba - administrativní budova bird vydraženo
vydraženo za: 3 800 000 Kč
vyvolávací cena: 3 800 000 Kč
odhadní cena: 3 300 000 Kč
Minimální příhoz: 10 000 Kč
Dražební jistina: 400 000 Kč

druh dražby: Elektronická dražba dobrovolná - opakovaná
 
kategorie: Objekty k podnikání administrativní budova
 
vlastnictví: osobní
 
kraj: Pardubický kraj
okres: Pardubice
obec: Rosice
část obce: Rosice
ulice: Gen. Svobody 310, 533 51 Pardubice
lokace na mapě: www.mapy.cz
 
zastavěná plocha: m2
výměra pozemku: m2
 
patro (počet pater): ()
typ budovy: zděná
balkon: ne
půda: ne
sklep: ne
výtah: ne
topení:
parkování: u domu

prohlidky

před objektem dne 10. 7. 2013 v 10:00

před objektem dne 17. 7. 2013 v 10:00

popis

Postup jak dražit při elektronické dražbě:

Přesný postup je následovný:

Seznamte se s Dražebním řádem
Zaregistrujte se jako DRAŽITEL
Ověřte Vaši emailovou adresou kliknutím na odkaz, který Vám přijde emailem.
Emailem Vám zašleme též Registrační formulář, ten vytiskněte, podepište a ověřte Váš podpis na nejbližším pracovišti CzechPoint
Zašlete tento registrační formulář na adresu Provozovatele
Provozovatel Vám následně zašle email o provedené aktivaci a můžete dražit

Pozorně si přečtěte dražební vyhlášku, hlavně jakým způsobem se skládá dražební jistota!

Administrativní budova je dvoupodlažní zděný, částečně podsklepený objekt se stanovou střechou, který vznikl rekonstrukcí v roce 1995 z původního rodinného domku, který byl postaven v roce 1930.
Do administrativní budovy se vstupuje z venkovního schodiště do zádveří, ze kterého jsou přístupné kanceláře, WC ženy, WC muži, kuchyňka a schodiště do patra, ze kterého jsou přístupné kanceláře, WC ženy. WC muži a kuchyňka. Mezistřešní prostor je přístupný průlezem v kuchyňce.
Základy jsou z kamenných a betonových pasů bez izolace proti zemní vlhkosti. Obvodové stěny jsou zděné z cihel plných na tloušťku 50 cm ve sklepě, na tloušťku 45 cm v 1 a 2 podlaží. Stropy jsou z ocelových válcovaných I profilů a desek Hurdis. Krov je dřevěný vaznicové soustavy se stanovou střechou s krytinou z betonových tašek Bramac a v 2.NP s valbou, která je z dřevěných fošen s krytinou také z betonových tašek Bramac. Klempířské konstrukce jsou z měděného plechu. Vnitřní omítky jsou vápenné, štukové. Vnější ze stříkaného břízolitu se soklíkem z keramického obkladu. Obloženy jsou WC, sprchové kouty a kuchyňské linky. Schody jsou dřevěné do patra a betonové vnější do sklepa. Dveře jsou dřevěné plné nebo prosklené. Okna ve sklepě jsou ocelová jednoduše zasklená, ostatní dřevěná zdvojená. Podlahy jsou z betonové mazaniny ve sklepě a z keramické dlažby a PVC. Vytápění je ústřední s kotlem na zemní plyn. Elektroinstalace je světelná i motorová. Bleskosvod je osazen. Rozvody vody jsou pouze studené z plastových trubek. Odkanalizovány jsou WC, sprchové kouty a kuchyňské linky. Zemní plyn je zaveden ke kotli ústředního vytápění, který je umístěn ve sklepě. Ohřev vody je pomocí průtokových ohřívačů. Kuchyně je vybavena pouze dřezem. Záchody jsou splachovací, umyvadla keramická, sprchové kouty z plechového polybanu. V administrativní budově je rozvod domácího telefonu.
Objekt je ve špatném technickém stavu, kde vlivem chybějící izolace proti vodě jsou stěny sklepa napadeny vlhkostí a plísněmi, rovněž obvodová západní stěna je zevnitř napadena vlhkostí a plísněmi v kanceláři a kuchyni. Dále jsou na objektu svislé trhliny obvodové stěny a to podle vchodových dveří a v polovině jižní fasády. Dále v patře je v kanceláři odpadlá část vnitřní omítky na hurdiskovém stropě s viditelnou trhlinu desek hurdis. U svodu ve dvorní části je vnější břízolitová omítka zčásti porušená u styku se soklíkem. Plynové topení je nefunkční, je odpojen plynoměr.

Další podrobnosti jsou uvedeny ve Znaleckém posudku.

bankovní spojení

Bank. účet dražebníka: 2106279520/2700

Variabilní symbol: 130726110/2013-N

Specifický symbol: RČ nebo IČO

Zadejte e-mail ve tvaru text@text.cz

Přeji si dostávat newsletter

TOPlist