newsletter

Newsletter e-mail

Registrace pro bezplatné zasílání novinek

newsletter newsletter newsletter newsletter
Vyhledávání
mapa ČR

Nyní máte vybrány dražby pro celou ČR.

Na toto období nejsou plánovány žádné dražby.

Zadejte e-mail ve tvaru text@text.cz

Přeji si dostávat newsletter

Královské dražby

Královská dražební a.s. nabízí:

Provedení dobrovolných i nedobrovolných dražeb podle zákona č. 26/2000 Sb. 

- dobrovolnou dražbu navrhuje vlastník majetku nebo také likvidátor obchodní společnosti, či insolvenční správce úpadce.

- nedobrovolnou dražbou se zpeněžuje zástava, která slouží k zajištění pohledávky věřitele.

Vážení obchodní přátelé!

Chtěli bychom Vám nabídnout služby naší společnosti Královská dražební a.s. Tato společnost se splaceným základním kapitálem 5 mil. Kč vznikla pouze za účelem provádění dražeb. Na založení se podílely osoby, které mají zkušenosti s vymáháním pohledávek, se zpeněžováním majetku i s realitní a právní činností. I proto nebyl problém ve velmi krátké době získat potřebnou koncesi i pro provádění nedobrovolných dražeb podle zákona č. 26/2000 Sb.

Založením společnosti Královská dražební a.s. jsme odpověděli na velkou potřebu po rychlém uspokojení pohledávek zpeněžením předmětu dražby za nejvyšší možnou cenu. A také na značný nárůst zájemců, kteří chtějí kupovat pouze v dražbách, aby jejich vlastnictví nemohlo být později zpochybňováno. K tomu Vám nabízíme nadstandardní individuální servis.

Věříme, že budete s naší prací spokojeni, a Vaše požadavky budou pro nás podněty pro zlepšení našich služeb.

 

 

Novinky

Dražíme plně elektronicky podle novely zákona o veřejných dražbách. Používáme k tomu aplikaci na serveru www.prodej-drazbou.cz, vše je testované a certifikované od České asociace dražebníků. Jsme teprve druhá společnost v ČR, která takto provádí dobrovolné a nedobrovolné dražby.

TOPlist